Ruoka La Gomeralla
Suurin osa La Gomeran ravintoloista on melko yksinkertaisia, mutta viihtyisiä. Atlantin rannalla sijaitsevalla saarella on useita hyviä kalaravintoloita, jossa tarjoillaan päivän kalaa. Myös porsaanlihaa ja kania tarjoillaan yleisesti. Kalan ja lihan kanssa nautitaan useimmiten papas arrugadas, herkkuperunat suolan ja mojo-kastikkeen kera. Kuten muillakin Kanariansaarilla, myös La Gomeralla on useita tapasravintoloita, joissa sinä ja seuralaisesi voitte jaksaa useita pieniä annoksia.
Miel de palma – palmuhunaja
Yksi La Gomeran erikoisuuksista on makea hunaja miel de palma, eli palmuhunaja. Miel de palma valmistetaan palmuista peräisin olevasta mehusta, joka muistuttaa maultaan siirappia.
Almogrote
Almogrote on toinen paikallinen erikoisuus. Se on hieman vahvempi kermajuusto, joka on valmistettu vuohen- tai lampaanmaidosta, paprikasta, chilistä, valkosipulista ja oliiviöljystä. Kermainen sekoitus sopii hyvin erilaisten grillattujen liha-annosten tai leivän kanssa.